top of page

PAIKALLISTA TAKSIPALVELUA

Taksipalvelu-Kivela-logo-2019-valkoinen-sininen-V01_4x.png
252A9452_edited.jpg

VALKEAKOSKI

Valkeakoski on yli 21 000 asukkaan kaupunki, jossa kaikki peruspalvelut ovat lähettyvilläsi. Täällä voit asua omakotitalossa kaksion hinnalla. Kaupungin maisemassa näkyy kaunis järvimaisema niin Mallasveden kuin Vanajaveden ansiosta, ja kanavaa pitkin pääsee kulkemaan vesistöltä toiselle. Kaupungin ehkä tunnetuin tapahtuma on joka kesäinen Työväen Musiikkitapahtuma, joka yhdistää niin kaupungin ihmiset, kuin lähipaikkakuntien asukkaat neljän päivän ajan.

Valkeakosken tiimiimme kuuluu kuusi autoa, jotka päivystävät ympäri vuorokauden. Asiakkaitamme ovat päivittäin niin yksityiset asiakkaat, koululaiset, SOTE- ja KELA -asiakkaat kuin paikalliset yrityksetkin. 
 

ELQ02868_edited.png

LEMPÄÄLÄ

 

Lempäälä on yli 23 tuhannen asukkaan kunta ja asukasluku kasvaa jatkuvasti. Lempäälän slogan on "Kunta, joka sanoo kyllä". Se kuvastaa hyvin alueen kasvua sekä paikallisten yritysten elinvoimaisuutta. Lempäälän alueen yrittäjät ovat aktiivisia sekä yhteisöllisiä.

 

Tässä ympäristössä yrityksemme on ollut helppo ponnistaa eteenpäin.

Lempäälän tiimiimme kuuluu viisi autoa, jotka ovat valmiudessa ympäri vuorokauden. Osa arkipäiväämme ovat koululaiset, yritysasiakkaat, yksityiset henkilöt ja tietysti SOTE- ja KELA asiakkaat. Tietysti unohtamatta pitkäaikaisen kumppanimme Terapia Teamsin asiakkaita.
 

ELQ03196_edited.jpg

TAMPERE

 

Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja sen keskustataajaman alueella on yli 330 000 asukasta. Asumisen lisäksi se on sitäkin useammalle päivittäinen työskentelyalue sekä erilaisten palveluiden keskittymä. Tampere on tunnettu myös kulttuuri-, urheilu- ja opiskelukaupunki. Unohtamatta kesän festareita, jotka tarjoavat laajan kattauksen kaikenlaiseen makuun.

Tampereella meillä on useita kuljettajia ympäri vuorokauden päivystyksessä, olitpa sitten tulossa tai lähdössä. Tampereella asiakkaamme edustavat yritysasiakkaita, yksityisiä henkilöitä, turisteja, koululaisia, SOTE- ja KELA -asiakkaita sekä yhtiömme pitkäaikaisia asiakkaita Lempäälästä ja Valkeakoskelta.
 

Anchor 1

YHTEYS

Tilausajot (12h ennen kuljetusta), tarjouspyynnöt ja palautteet.

252A0644_edited.png
bottom of page