top of page

Lempäälän matkailuvinkit

Mitä tehdä Lempäälässä? Kivelän vinkit Lempäälän vierailulle.

Tutustu näihin upeisiin kohteisiin!

Lempäälä, pieni kaupunki Suomen sydämessä, Tampereen kupeessa. Se tarjoaa monipuolisen valikoiman nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Kivelän Taksipalvelu on Lempäälästä kotoisin ja tunnemme, paikkakunnan kuin omat taskumme. Olipa intohimosi sitten shoppailu, urheilu, kulttuuri tai luonto, Lempäälä tarjoaa jokaiselle jotakin. Keräsimme sinulle suosikkikohteemme Lempäälässä. Lähde tutustumaan suosikkikohteisiimme ja ihastu! 

ideapark kuva kivelä.jpg

Lempäälän Ideapark – Shoppailijan unelma

Lempäälän Ideapark on Suomen suurin kauppakeskus, joka tarjoaa kävijöilleen ainutlaatuisen shoppailu- ja viihtymiskokemuksen. Ideaparkin valtava kokoelma kauppoja ja palveluita tekee siitä houkuttelevan kohteen niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. 

Ideaparkin monipuoliset kaupat

Ideapark on tunnettu monipuolisesta tarjonnasta. Täältä löydät kaiken tarvittavan vaatteista elektroniikkaan ja kodintarvikkeista kirjoihin. Tunnetut brändit ja paikalliset liikkeet luovat yhdessä ainutlaatuisen ostosympäristön, joka tyydyttää kaikenlaiset ostostarpeet.

 

Viihdyttävät kokemukset

Ideapark ei ole pelkästään ostoskeskus.  se on myös viihtyisä kohtaamispaikka. Laaja valikoima ravintoloita, kahviloita ja muita ruokapaikkoja tarjoaa herkullisia makuelämyksiä shoppailun lomassa. Lisäksi Ideaparkissa järjestetään säännöllisesti tapahtumia ja aktiviteetteja, jotka tekevät vierailusta entistäkin miellyttävämmän.

Tapahtumat löydät täältä. 

 

Kätevät palvelut

Ideapark panostaa asiakaspalveluun ja tarjoaa useita käteviä palveluita. Kätevät lastausalueet, esteettömät kulkureitit ja lasten leikkipaikat tekevät vierailusta vaivatonta perheille. Lisäksi Ideaparkin laajat pysäköintialueet helpottavat saapumista ja lähtemistä.

 

Vinkkejä vierailijoille

Ideaparkissa vieraillessa kannattaa varata aikaa ja tutkia tarjontaa rauhassa. Hyödynnä erikoistarjoukset, seuraa tapahtumakalenteria ja nauti monipuolisesta ruokakulttuurista. Lisäksi Ideaparkin asiakasomistajana voit saada etuja ja alennuksia eri liikkeistä.

 

Lempäälän Ideapark on enemmän kuin ostoskeskus, se on kokonaisvaltainen elämys, joka yhdistää shoppailun, viihtymisen ja palvelut laadukkaasti. Suuntaa Ideaparkiin ja koe, miksi se on niin suosittu kohde niin paikallisten kuin vierailijoiden keskuudessa.

 • Ideapark palvelee sinua: Ma - Pe 8-21 , La 8-20 ja Su 10-19.

 • Osoite on: Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä 

Lempäälän jäähalli: Jääurheilun mekka

Lempäälän jäähalli on paikka, jossa jääurheilun ystävät voivat nauttia monipuolisista aktiviteeteista. Jäähallilla järjestetään lukuisia tapahtumia ja harjoituksia, jotka tarjoavat jännittäviä elämyksiä kaikenikäisille. Koe myös jääkiekkoa livenä Lempäälän LeKin peleissä.

Lempäälän jäähallin monipuoliset  aktiviteetit

Lempäälän Jäähalli ei ole vain paikka jääkiekon ystäville. Täällä voit nauttia monipuolisista jääradoista, kuten luistelusta ja curlingista. Hallilla järjestetään myös erilaisia tapahtumia, jotka tarjoavat vaihtelua perinteisestä jäällä liikkumisesta.

Jäähallin tunnelma ja tapahtumat

Jäähalli on paikka, jossa tunnelma on aina korkealla. Paikalliset joukkueet pelaavat intohimoisesti, ja katsojat tuovat mukanaan kannustushuutonsa. Lisäksi Jäähallissa järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten teema-iltoja ja junioriturnauksia, jotka tekevät vierailusta vieläkin antoisamman.

 

Vinkkejä jääurheilusta nauttimiseen

Jos et ole kokenut jääurheilua aiemmin, älä huoli – Jäähalli tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja kaiken tasoisille harrastajille. Voit osallistua luistelukouluihin tai vuokrata välineet paikan päältä. Vinkkejä jäällä liikkumiseen saa myös ammattitaitoisilta ohjaajilta, jotka tekevät aloittelijoiden kokemuksesta turvallisen ja hauskan.

 

Yhteisöllisyys  jääurheilun ympärillä

Lempäälän Jäähalli on yhteisön keskus, joka kokoaa yhteen jääurheilun ystävät. Lapset ja aikuiset, harrastajat ja katsojat – kaikki ovat tervetulleita nauttimaan jäähallin tarjoamista mahdollisuuksista. Jäähallissa koet yhteisöllisyyden voiman ja sen, miten jääurheilu yhdistää ihmisiä.

 

Lempäälän Jäähalli tarjoaa jäähdyttäviä elämyksiä kaikille, oli sitten kyseessä perheen hauska retki jäällä, rentouttava luisteluhetki ystävien kanssa tai jännittävät jääkiekko-ottelut. Suuntaa kohti Jäähallia ja koe jäällä liikkumisen ilo ja yhteisöllinen tunnelma.

lempaala jaahalli kivela.jpg
lempaalan kirjasto 2.jpg

Lempäälän kirjasto: Sukella kirjojen maailmaan

Lempäälän kirjasto on aarreaitta kaikille kirjallisuuden ystäville. Kirjastosta löytyy myös lukusali, josta löydät kaikki päivän lehdet ja muuta mielenkiintoista lukemista. Kirjasto tarjoaa myös rauhan tyyssijan, jos kaipaat hetken rauhaa itsellesi kiireisen arjen keskellä.

Lempäälän kirjaston monipuolinen kokoelma

Kirjaston hyllyiltä löydät paljon enemmän kuin pelkät kirjat. Lempäälän Kirjasto tarjoaa monipuolisen kokoelman kirjallisuutta eri genreistä, lehtiä, äänikirjoja ja muuta luettavaa. Täällä jokainen löytää jotain mielenkiintoista.

 

Erityispalvelut ja tapahtumat

Kirjasto ei ole vain hiljainen lukupaikka. Lempäälän Kirjasto järjestää erilaisia tapahtumia, kuten kirjailijavierailuja, lukupiirejä ja teema-iltoja. Näissä tapahtumissa voit syventyä kirjallisuuden maailmaan yhdessä muiden kirjallisuuden ystävien kanssa. Löydät kaikki kirjaston tapahtumat täältä.

 

Digitaaliset palvelut

Lempäälän kirjasto on yksi nykyaikaisimmista kirjastoista sillä se tarjoaa myös laadukkaita digitaalisia palveluita. Voit lainata e-kirjoja, käyttää kirjaston tietokantoja ja osallistua virtuaalisiin lukupiireihin. Tämä tekee kirjaston palveluista entistäkin saavutettavampia kaikille.

 

Kirjaston yhteisöllinen ilmapiiri

Lempäälän Kirjasto ei ole vain paikka lukea yksin. Se on kohtaamispaikka, missä yhteisöllisyys kukoistaa. Voit osallistua erilaisiin kirjallisuusaiheisiin keskusteluihin, liittyä lukupiireihin tai vain nauttia rauhallisesta ilmapiiristä kirjojen äärellä.

 

Lempäälän Kirjasto kutsuu kaikki kirjallisuuden ystävät tutustumaan sanojen lumoavaan maailmaan. Oli kiinnostuksesi sitten romaaneissa, tietokirjoissa tai vaikkapa sarjakuvissa, kirjasto tarjoaa rajattomat mahdollisuudet uppoutua tarinoiden ja tietojen äärelle. Suuntaa kohti Lempäälän Kirjastoa ja anna sanojen viedä sinut mukanaan.

 • Lempäälän kirjasto on avoinna:  ma-ti 8-19
                                                                       ke-pe 8-18
                                                                        la 8-15
                                                                       ITSEPALVELU 8-11

Lempäälän kanava: Rauhallinen vesiväylä

Lempäälän Kanava tarjoaa mahdollisuuden rentouttavaan veneilyyn ja kauniiden maisemien ihasteluun. Tutustu kanavan viehättävään tunnelmaan, erilaisiin veneilymahdollisuuksiin ja mikset vuokraa suppilautaa ja lähde urheilemaan kanavan läheisyyteen. Lempäälän kanava on niille, jotka haluavat kokea Lempäälän kauneuden vesiltä käsin.

 

Lempäälän kanavan esittely

Lempäälän Kanava on historiaa huokova vesiväylä, joka yhdistää Pyhäjärven ja Vanajaveden. Kanavan rakentaminen alkoi jo 1800-luvulla, ja siitä lähtien se on ollut merkittävä osa alueen kulttuuriperintöä. Tänä päivänä kanava tarjoaa paitsi historiallista tunnelmaa myös mahdollisuuden nauttia kauniista maisemista.

 

Veneily ja vapaa-ajan aktiviteetit

Lempäälän Kanava houkuttelee veneilijöitä rauhallisuudellaan ja kauneudellaan. Voit vuokrata veneen ja tutkia kanavan varrella olevia maisemia omassa rauhassa. Kanavan rannoilla on levähdyspaikkoja, joissa voit nauttia eväistäsi ja ihailla ympäröivää luontoa.

 

Maiseman kauneus kanavan varrella

Kanavan maisemat ovat kuin maalauksesta. Vesi kimaltelee auringonvalossa, ja rannoilla kasvavat puut ja pensaat luovat vihreää kehystä maisemalle. Erityisesti kesäisin kanava herää eloon, kun vesilintujen äänet täyttävät ilman ja aurinko paistaa taivaalta kirkkaasti. Onko mitään kauniimpaa!

 

Vinkkejä kanavalla liikkumiseen

Jos olet ensikertalainen kanavalla, kannattaa ottaa rauhallisesti ja nauttia maisemista. Voit myös osallistua opastetuille veneretkille, joissa paikalliset asiantuntijat kertovat lisää kanavan historiasta ja luonnosta. Muista myös varustautua sopivalla vaatetuksella ja aurinkosuojalla, erityisesti kesällä.

 

Lempäälän Kanava tarjoaa paitsi rauhallisen vesireitin myös mahdollisuuden kokea luonnon kauneutta. Oli sitten kyseessä rentouttava veneilyretki tai kävely kanavan rannoilla, tämä vesiväylä tarjoaa unohtumattoman kokemuksen kaikille luonnon ja vesielementin ystäville. Suuntaa kohti Lempäälän Kanavaa ja anna sen tarinoiden viedä sinut mukanaan.

Lempaalankanava kivela.jpg
siiri kahvila.jpg

Kahvila Siiri: viehättävä kahvilakokemus

Kahvila Siiri tarjoaa paitsi herkullista kahvia myös ainutlaatuisen kahvilakokemuksen. Kahvila Siiri avaa ovensa kaikille kahvihetken ystäville. Tämä viihtyisä kahvila on paikka, jossa voit nauttia kupposen kahvia tai teetä ystävien kesken tai viettää rauhallisen hetken itsekseen. Siiri on paikka, jossa aika pysähtyy hetkeksi ja voit uppoutua herkullisten makujen maailmaan.

Herkullinen tarjonta

Kahvila Siiri ei tarjoa pelkästään perinteisiä kahvijuomia. Valikoimassa on myös laadukkaita leivonnaisia, tuoreita sämpylöitä ja muita herkkuja, jotka täydentävät kahvihetkesi makuelämyksen. Siirin leivonnaiset valmistetaan paikan päällä rakkaudella ja huolella.

Ainutlaatuinen tunnelma

Kahvila Siirin tunnelma on ainutlaatuinen. Sisustus on lämmin ja kutsuva, ja asiakaspalvelu ystävällistä. Siiri on paikka, jossa voit tuntea olosi kotoisaksi ja nauttia rennosta ilmapiiristä. Olitpa sitten kahvilla ystävien kanssa tai uppoutumassa hyvään kirjaan yksin, Siiri luo täydellisen ympäristön. 

 

Vinkkejä kahvila Siirissä käyntiin

Kun vierailet Kahvila Siirissä, kannattaa kokeilla erityisesti heidän erikoiskahveja ja päivän leivonnaista. Voit myös tiedustella henkilökunnalta suosituksia päivän suosituksista. Muista myös istua hetkeksi ja nauttia kahvihetkestä ilman kiirettä. Ota aikaa itsellesi! Siirin päivän menun näet tästä

 

Kahvila Siiri on enemmän kuin pelkkä kahvila; se on paikka, jossa voit pysähtyä hetkeksi arjen kiireen keskellä ja nauttia hyvästä kahvista, herkuista ja rennosta tunnelmasta. Suuntaa kohti Kahvila Siiriä ja anna sen tarjota sinulle makujen ja tunnelman täydellinen yhdistelmä.

 • Kahvila Siiri on avoinna: ke-pe 11-18.00 , la 11-16.00, su 12-16.00

 • Kahvila on SULJETTU maantaisin ja tiistaisin.

 • Osoite: Uotintie 5, 37500 Lempäälä

Vaihmalan Hovi: historiaa ja eleganssia

Vaihmalan Hovi on paikka, joka kätkee sisäänsä historiaa ja arvokasta arkkitehtuuria. Me keräsimme sinulle syyt, miksi sinun kannattaa vierailla tässä ihanassa historiaa henkivässä paikassa.

 

Vaihmalan Hovin historia

Vaihmala Hovi on juurtunut syvälle alueen historiaan.Vaihmalan Hovi oli alun perin 1500-luvun lopulla ratsumiestila, mutta myytiin 1600-luvulla säätyläisomistukseen. Isojaon jälkeen se muuttui työläistilaksi ja sai nimen Klemola tai Lemola. Vuonna 1906 omistajat myivät tilan Lempäälän kunnalle vaivaistaloksi, mukana kaupassa oli erilaisia maataloustarvikkeita. Vaivaistalo perustettiin 1907, ja sen ensimmäinen johtaja oli Aino Putkisto. Tulipalo tuhosi rakennuksen 1913, mutta se rakennettiin uudelleen vuonna 1914. Vaivaistalo lakkautettiin 1962, ja nykyisin rakennus toimii golfklubina. Kunnalliskoteja alettiin virallisesti kutsua 1920-luvulta alkaen, ja Vaihmalan Hovissa asui vanhuksia, mielisairaita ja muita sairaita potilaita. Maatila lopetettiin 1966, ja nykyään tilat ovat Kivimäen perheyhtiön omistuksessa majoituskäytössä. Lue lisää historiasta täältä

 

Opastetut kierrokset

Vaihmalan Hovi tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden tutustua tarkemmin sen salaisuuksiin opastetuilla kierroksilla. Kokeneet oppaat johdattavat vierailijat läpi hovin eri osien, kertovat tarinoita sen asukkaista ja paljastavat historialliset yksityiskohdat. Tämä tekee vierailusta entistäkin mielenkiintoisemman.

 

Historiallinen arkkitehtuuri

Hovin rakennukset heijastavat aikansa arkkitehtonista taituruutta. Komeat pilarikäytävät, koristeelliset ikkunat ja huolella suunnitellut puistomaisemat luovat yhdessä vaikuttavan kokonaisuuden. Vaihmalan Hovi on paikka, jossa voit astua ajassa taaksepäin ja ihastella menneiden aikojen kauneutta.

 

Vinkkejä Vaihmalan Hovin vierailuun

Vaihmalan hovi tarjoaa sinulle majoitusmahdollisuuden, suositun tunnelmallisen ravintolan ja day span. Voit myös nauttia herkullisen lounaan edullisesti arkipäivisin (lista tästä ). Kannattaa varata huone hyvissä ajoin etukäteen, sillä Vaihmalan Hovi on erittäin suosittu kohde.  Lisäksi jokainen huone on yksilöllinen ja uniikki. Voit varata huoneen suoraan täältä.

 

Vaihmalan Hovi on kuin aikamatka historialliseen eleganssiin. Vierailemalla tässä ainutlaatuisessa paikassa pääset kokemaan menneiden aikojen tunnelman ja tutustumaan suomalaisen kartanokulttuurin rikkaaseen historiaan. Suuntaa kohti Vaihmalan Hovia ja anna sen avata portit menneisyyden lumoavaan maailmaan. Me Kivelän taksipalvelussa kuljetamme sinut perille vaivatta, jotta voit nauttia ilman stressiä. 

vaihmalan hoki kivela.jpg
hiisi golf 3.jpg

Hiisi golf: aloita golfmatkasi tyylikkäästi

Hiisi Golf on golfkenttä, joka tarjoaa pelaajilleen paitsi golfelämyksiä myös upean ympäristön luonnon keskellä. Kokosimme sinulle ne seikat, jotka tekevät Hiisi Golfista yhden Suomen suosituimmista golfkentistä. Lähde pelaamaan Kivelän matkassa.

 

Kaunis kenttä 

Hiisi Golf sijaitsee kauniissa ympäristössä, joka tarjoaa pelaajilleen silmiähiveleviä maisemia. Kentän viheriöt ja väylät on suunniteltu huolella, ja ne sulautuvat saumattomasti ympäröivään luontoon. Tämä tekee golfista Hiisi Golfilla enemmän kuin pelkkää pelaamista – se on myös visuaalinen nautinto.

 

Monipuoliset kenttävaihtoehdot

Hiisi Golf tarjoaa useita kenttiä eri taitotasoille. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut pelaaja, löydät varmasti sopivan kentän. Kenttien muotoilu haastaa pelaajat, samalla kun se tarjoaa mahdollisuuden kehittyä golfissa. Hiisi-golfilla on 2 kenttää: 9-reikäinen tasoituskelpoinen Farmi-kenttä ja 6-reikäinen par 3 Hiisi-kenttä.

 

Mukavat palvelut

Hiisi Golf panostaa pelaajiensa viihtyvyyteen. Klubitalo tarjoaa mukavat tilat rentoutumiseen ja ystävien kanssa ajan viettämiseen golfkierroksen jälkeen. Voit nauttia virvokkeista terassilla tai osallistua erilaisiin tapahtumiin, joita Hiisi Golf säännöllisesti järjestää.

 

Golfharrastuksen aloittaminen

Jos olet vasta aloittelemassa golfharrastusta, Hiisi Golf tarjoaa myös opetuspalveluita. Ammattitaitoiset opettajat auttavat sinua tutustumaan golfin perusteisiin ja kehittymään pelaajana. Aloittelijoiden on helppo tuntea olonsa tervetulleeksi Hiisi Golfin ystävällisessä ilmapiirissä. Voit varata opetusta täältä. 

 

Hiisi Golf on paikka, jossa golfin harrastajat voivat nauttia lajistaan kauniissa ympäristössä. Olitpa sitten kokenut pelaaja tai vasta aloitteleva golfari, Hiisi Golf tarjoaa unohtumattoman kokemuksen niin pelaamisen kuin yhteisöllisyydenkin näkökulmasta. Suuntaa kohti Hiisi Golfia ja uppoudu golfelämykseen keskellä luonnon kauneutta.

Netissä Hiisi golfin sivulla voit varata peliajat kätevästi. Pääset ajanvaraukseen tästä. 

Pyhän Birgitan kirkko: Kurkistus hengelliseen perintöön

Pyhän Birgitan Kirkko on kulttuurihistoriallisesti merkittävä kohde, joka tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden astua ajassa taaksepäin. Tässä tekstissä tutustumme tarkemmin Pyhän Birgitan Kirkkoon, sen arkkitehtuuriin ja siihen, mikä tekee tästä kirkosta ainutlaatuisen.

 

Kirkon historia

Pyhän Birgitan Kirkko on osa Suomen rikasta kirkkohistoriaa. Alun perin 1500-luvun alussa rakennettu kirkko on todistanut vuosisatojen tapahtumia ja toiminut uskonnollisena keskuksena paikallisille asukkaille.  Kirkko on saanut nimensä suojeluspyhimyksensä, Pyhän Birgitan mukaan. Kirkon historiaa värittävät lukuisat tapahtumat ja tarinat, jotka tekevät siitä kiehtovan vierailukohteen.

 

Arkkitehtoninen kauneus

Kirkon arkkitehtuuri heijastelee menneiden aikojen taituruutta. Keskiaikaiset elementit ja kauniit yksityiskohdat tekevät Pyhän Birgitan Kirkosta visuaalisesti vaikuttavan. Kirkon sisällä voi ihastella vanhoja maalauksia ja veistoksia, jotka kertovat omalta osaltaan sen rikkaasta historiasta.

 

Hengellinen ilmapiiri

Pyhän Birgitan Kirkko on paikka, jossa voi kokea rauhaa ja hengellisyyttä. Kirkon hiljaisuus ja pyhyyden tunne tekevät siitä paikan, jossa voi pysähtyä hetkeksi ja pohtia elämän syvempiä kysymyksiä. Pyhän Birgitan Kirkko on avoinna myös jumalanpalvelusten ja tilaisuuksien aikana, jolloin voi osallistua kirkolliseen elämään.Näet kirkon tapahtumat täältä. 

 

Vinkkejä vierailuun

Kun vierailet Pyhän Birgitan Kirkossa, ota aikaa tutustua rauhassa sen arkkitehtuuriin ja historiallisiin yksityiskohtiin. Voit myös tiedustella kirkon henkilökunnalta tai oppaalta lisätietoja sen historiasta ja merkittävistä tapahtumista. Muista myös kunnioittaa kirkon pyhyyttä ja nauttia hetkestä sen hiljaisessa ilmapiirissä.

 

Pyhän Birgitan Kirkko on kuin aikamatka menneisyyteen ja samalla paikka, jossa voi kokea hengellistä läsnäoloa. Suuntaa kohti Pyhän Birgitan Kirkkoa ja anna sen historian ja kauneuden viedä sinut mukanaan ainutlaatuiseen matkaan menneiden aikojen tunnelmaan.

 • Osoite: Kirkkopolku 1, 37500 Lempäälä

 • Avoinna: ma 9–12 ja 13-15
  ti 9–12 ja 13–17
  to 9-12 ja 13-15
  pe 9-12

kirkko kivela.jpg
Hakkarin teatteri kivela.jpg

Hakkarin Kesäteatteri: teatterinautinnot Lempäälässä

Hakkarin Kesäteatteri on paikka, missä kesäilta muuttuu taianomaiseksi esitykseksi. Tutustumme tarkemmin miksi Hakkarin Kesäteatteri on valittu yhdeksi Lempäälän kohteistamme.  

 

Kesäteatterin taika

Hakkarin Kesäteatteri herää eloon kesäisin tarjoten unohtumattomia esityksiä. Teatterin tunnelma on ainutlaatuinen, kun auringonlasku ja tähtitaivas luovat taustan näyttämölle. Kesäteatteri on paikka, missä voi kokea taikaa ja nauttia esityksistä luonnon syleilyssä.

 

Esitysten monipuolisuus

Hakkarin Kesäteatteri tarjoaa monipuolisia näytelmiä ja esityksiä eri genreistä. Komedia, draama, musikaali – valikoima on laaja, joten jokainen löytää varmasti mieleisensä esityksen. Teatterin lavalla nähdään niin ammattinäyttelijöitä kuin paikallisia harrastajia, mikä luo esityksiin aitoa tunnelmaa.

 

Yhteisöllinen ilmapiiri

Kesäteatteri on myös paikka, jossa yhteisöllisyys kukoistaa. Katsojat voivat nauttia esityksistä yhdessä perheen ja ystävien kanssa, ja välillä teatteri järjestää tapahtumia, kuten teemailtoja tai näyttelijätapaamisia. Tämä tekee Hakkarin Kesäteatterista enemmän kuin vain paikan katsoa esityksiä – se on osa paikallista yhteisöä.

 

Vinkkejä teatteri-illan nauttimiseen

Kun suunnittelet vierailua Hakkarin Kesäteatteriin, varaa mukaasi istuinalusta ja lämmintä vaatetta, sillä ilta saattaa viiletä esityksen aikana. Voit myös pakata eväät mukaan ja nauttia teatteri-illasta piknikin merkeissä. Liput kannattaa varata etukäteen, sillä suosituimmat esitykset voivat myydä loppuun.

 

Hakkarin Kesäteatteri on paikka, missä kesäilta täyttyy naurusta, draamasta ja taikaa. Suuntaa kohti Kesäteatteria ja anna sen lumon viedä sinut mukanaan ainutlaatuiselle teatterielämykselle keskellä kaunista luontoa.

 • Osoite: Iluksentie 5, 37500 Lempäälä

Nurmen Lava: Kulttuurijuhlien näyttämö

Nurmen Lava on  perinteinen tanssipaikka, jossa kulttuurijuhlat heräävät eloon. Lavalla on tanssittu jo vuodesta 1913. Jos olet kiinnostunut paikallisesta kulttuurista, keikoista ja tanssin hurmasta, Nurmen Lava on kokemisen arvoinen. 

 

Nurmen lavan monipuolinen tarjonta

Nurmen Lava ei ole pelkästään perinteinen tanssilava, vaan se on kulttuurin monipuolinen kohtaamispaikka. Lava tarjoaa tilaa erilaisille tapahtumille, kuten konserteille, teatteriesityksille, tanssiesityksille ja muille kulttuuritapahtumille. Tämä tekee Nurmen Lavasta paikan, jossa jokainen kulttuurin ystävä voi löytää jotain kiinnostavaa. Nurmen lavalla järjestetään keikkoja säännöllisesti ja sinne pääse helposti ja kätevästi Kivelän taksilla. Näet tulevat keikat täältä

 

Yhteisöllisyys kulttuurin ympärillä

Nurmen Lava ei ole vain paikka, missä esiintyjät astuvat lavalle. Se on myös yhteisö, joka kokoontuu nauttimaan kulttuurista yhdessä. Lavan ympärille syntyy tunnelma, joka kutsuu paikallisia asukkaita ja vierailijoita osallistumaan tapahtumiin ja jakamaan kulttuurielämyksiä. Nurmen lavaa pyörittää Lempäälän Lions CLub, joka järjestää lavalla tapahtumia myös jäsenilleen. 

 

Tulevat tapahtumat ja esitykset

Nurmen Lava päivittää säännöllisesti ohjelmistoaan tarjotakseen vaihtelevia elämyksiä. Voit odottaa musiikki-iltoja eri genreistä, näytelmiä, tanssiesityksiä ja ehkä jopa paikallisten taiteilijoiden näyttelyitä. Tulevat tapahtumat ovat tilaisuus kokea paikallista kulttuuria parhaimmillaan. Näet tulevat tapahtumat täältä

 

Vinkkejä Nurmen lavan vierailuun

Kun suunnittelet vierailua Nurmen Lavalle, tarkista etukäteen ohjelmisto ja valitse tapahtuma, joka kiinnostaa sinua eniten. Kannattaa myös varata liput ajoissa, erityisesti suosituimpiin tapahtumiin. Muista ottaa mukaan istuinpehmuste ja rentoutua nauttimaan kulttuurielämyksistä Nurmen Lavalla.

 

Nurmen Lava on enemmän kuin vain näyttämö – se on paikka, missä kulttuuri herää eloon ja yhteisöllisyys kukoistaa. Suuntaa kohti Nurmen Lavaa ja anna sen tarjoaman kulttuurin rikastuttaa arkeasi ainutlaatuisilla hetkillä.

 • Osoite: Nurkkilantie 2, 37500 Lempäälä

Nurmen lava kivela.png
ELQ02574_edited.jpg

Koe Lempäälä kanssamme

Taksipalvelu Kivelä kuljettaa sinut kohteeseen, kuin kohteeseen luotettavasti Lempäälässä. Olemme palveluksessanne kellon ympäri! 

bottom of page